Betontimmerman (Aankomend)

P1066112 3

Vereniging SHB zoekt in het kader van Social Return on Investement (SROI) en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen personen die woonachtig zijn in Groningen, Friesland en/of Drenthe en werkzaam willen zijn in de bouw.

Wij hebben vacatures voor de volgende functie.

Profiel: Betontimmerman (Aankomend)                                               nr: 150101

Functie omschrijving
Je bent werkzaam bij een bouw- en of constructiebedrijf in bijvoorbeeld de woningbouw, infrastructuur of waterwerken. Tijdens je werkzaamheden heb je te maken met bijvoorbeeld betonstaalvlechters, technisch tekenaars, betonreperateurs, werkvoorbereiders en voormannen. Als betontimmerman fabriceer je alle typen en soorten bekistingen volgens de werktekeningen. Je zet een (detail)maatvoering uit en verricht stelwerk. Je stort beton in de bekisting, verwijdert luchtbellen in het beton met een trilnaald. Je verzorgd de afwerking en bescherming van het beton. Je plaatst en verwerkt wapening. Je demonteert bekistingen. Je zorgt voor het aanbrengen van beveiligingen (bijvoorbeeld trapgaten en steigers). En er is een mogelijkheid dat u kleine sloopwerkzaamheden dient uit te voeren. Bent u de betontimmerman die we zoeken?

Als betontimmerman heeft u:
– verantwoordelijkheidsgevoel
– beschikt over inzicht
– bent behulpzaam
– toont initiatief
– heeft ‘twee rechterhanden’
– kan goed samenwerken
– weet u van aanpakken

Functie eisen
– gezond van lijf en leden
– in het bezit van VCA
– MBO-opleiding betontimmerman niveau 2 of 3 of bereid zijn deze te behalen
– in het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré

Arbeidsvoorwaarden
Bij gebleken geschiktheid arbeidscontract van half jaar tot 1 jaar.

Werkgebied                      Noordelijke gemeenten
Werkdagen                        ma – vrij
Werktijden                        7:00 – 16:00 (16:30) uur
Ingangsdatum                  (Nader overeen te komen)